Огради

Рафекс-М предлага разнообразие от  оградитревни огради, панелни огради, телени мрежи, бодлива тел, заварени телени мрежи, ковано желязо, оградни панели, оградни пана. Те са устойчиви на природни условия, като дъжд, сняг и вятър. Височината на  оградите варира от 50 см до 250 см, което позволява да се използва в различни приложения, включително около домове, предприятия и търговски обекти.

Ето някои от предимствата на оградите на Рафекс-М:

  • Устойчивост на природни условия
  • Широк диапазон на височини
  • Лесен монтаж
  • Разнообразие от цветове

Видове огради, които предлага Рафекс-М:

Тревна ограда

тревна ограда

Тревени огради са декоративни огради, които се изработват от изкуствена трева. Те са подходящи за създаване на естествена и уютна атмосфера. Тревните огради са лесни за поддръжка и не изискват много грижи.

Панелни огради

панелни огради

Панелни огради са изработени от панели, които са съставени от телена мрежа, метални пръти или други материали. Оградни пана са здрави и издръжливи и могат да се използват в различни приложения, включително около домове, предприятия и търговски обекти.

Телени мрежи

телени мрежи

Телени мрежи са изработени от метални пръти, които са свързани помежду си чрез заваряване или плетене. Телените мрежи са подходящи за използване в различни приложения, включително огради, оградни врати и спортни съоръжения.

Бодлива тел

бодлива телена ограда

Бодлива тел е изработена от метални пръти, които са заострени от едната страна. Бодлива тел се използва за осигуряване на сигурност и предотвратяване на проникване.

Заварени телени мрежи

заварени телени мрежи

Заварени телени мрежи са изработени от метални пръти, които са заварени помежду си. Заварени телени мрежи са здрави и издръжливи и могат да се използват в различни приложения, включително огради, оградни врати и спортни съоръжения.

Ковано желязо

оградни изделия от ковано желязо

Ковано желязо е изработено от метални пръти, които са огънати и свързани помежду си чрез заваряване или ковачество. Ковано желязо се използва за създаване на декоративни огради.

Oградни панели

оградни панели

Оградни панели са изработени от различни материали, включително дърво, метал, пластмаса и композитни материали. Оградни панели са подходящи за използване в различни приложения, включително огради, оградни врати и спортни съоръжения.

Крепежи

крепежи

Крепежни елементи за огради се използват за свързване на отделните елементи на оградата. Крепежните елементи включват анкерни болтове, скоби, панти и др.

Оградите на Рафекс-М са добър избор за хора, които търсят висококачествена и устойчива ограда, която може да се използва в различни приложения.