Огради

Рафекс-М предлага разнообразие от  оградитревни огради, панелни огради, телени мрежи, бодлива тел, заварени телени мрежи, ковано желязо, оградни панели. Те са устойчиви на природни условия, като дъжд, сняг и вятър. Височината на  оградите варира от 50 см до 250 см, което позволява да се използва в различни приложения, включително около домове, предприятия и търговски обекти.

Ето някои от предимствата на оградите на Рафекс-М:

  • Устойчивост на природни условия
  • Широк диапазон на височини
  • Лесен монтаж
  • Разнообразие от цветове

Видове огради, които предлага Рафекс-М:

Тревна ограда

тревна ограда

Тревените огради са декоративни огради, които се изработват от изкуствена трева. Те са подходящи за създаване на естествена и уютна атмосфера. Тревните огради са лесни за поддръжка и не изискват много грижи.

Панелни огради

панелни огради

Панелните огради са изработени от панели, които са съставени от телена мрежа, метални пръти или други материали. Панелните огради са здрави и издръжливи и могат да се използват в различни приложения, включително около домове, предприятия и търговски обекти.

Телени мрежи

телени мрежи

Телените мрежи са изработени от метални пръти, които са свързани помежду си чрез заваряване или плетене. Телените мрежи са подходящи за използване в различни приложения, включително огради, оградни врати и спортни съоръжения.

Бодлива тел

бодлива телена ограда

Бодливата тел е изработена от метални пръти, които са заострени от едната страна. Бодливата тел се използва за осигуряване на сигурност и предотвратяване на проникване.

Заварени телени мрежи

заварени телени мрежи

Заварените телени мрежи са изработени от метални пръти, които са заварени помежду си. Заварените телени мрежи са здрави и издръжливи и могат да се използват в различни приложения, включително огради, оградни врати и спортни съоръжения.

Ковано желязо

оградни изделия от ковано желязо

Кованото желязо е изработено от метални пръти, които са огънати и свързани помежду си чрез заваряване или ковачество. Кованото желязо се използва за създаване на декоративни и изящни огради.

Oградни панели

оградни панели

Оградните панели са изработени от различни материали, включително дърво, метал, пластмаса и композитни материали. Оградните панели са подходящи за използване в различни приложения, включително огради, оградни врати и спортни съоръжения.

Крепежи

крепежи

Крепежни елементи за огради се използват за свързване на отделните елементи на оградата. Крепежните елементи включват анкерни болтове, скоби, панти и др.

Оградите на Рафекс-М са добър избор за хора, които търсят висококачествена и устойчива ограда, която може да се използва в различни приложения.