Заварени телени мрежи

Рафекс-М предлага заварени телени мрежи. Това е телена мрежа, при която металните пръти са заварени помежду си. Заваряването осигурява здравина и издръжливост на мрежата, което я прави подходяща за използване в различни приложения, включително огради, оградни врати и спортни съоръжения.

Заварена телена мрежа се изработват от различни материали, включително стомана, алуминий и неръждаема стомана. Стоманени заварени телени мрежи са най-популярният вид, тъй като са здрави и издръжливи. Алуминиеви заварени телени мрежи са по-леки и лесни за монтаж от стоманените, но не са толкова здрави. Неръждаеми заварени телени мрежи са устойчиви на корозия и могат да се използват в приложения, където е важна устойчивостта на атмосферните влияния.

Заварени телени мрежи се предлагат в различни размери и форми. Размерът на мрежата се определя от диаметъра на прътите и разстоянието между тях. Формата на мрежата може да бъде правоъгълна, квадратна или кръгла.

Заварени телени мрежи се използват в различни приложения, включително:

 • ОградиЗаварените телени мрежи са един от най-популярните видове огради. Те са здрави, издръжливи и могат да се използват за ограждане на домове, предприятия и търговски обекти.
 • Оградни врати: Заварените телени мрежи могат да се използват за изработване на оградни врати. Те са здрави и издръжливи и могат да се използват за осигуряване на сигурност.
 • Спортни съоръжения: Заварените телени мрежи се използват за изграждане на спортни съоръжения, като например футболни игрища, баскетболни игрища и тенис кортове.

Ето някои от предимствата на заварените телени мрежи:

 • Здравина и издръжливост
 • Подходящи за различни приложения
 • Лесни за монтаж

Заварените телени мрежи са добър избор за хора, които търсят здрава и издръжлива ограда, която може да се използва в различни приложения.

Рафекс-М предлага заварена телена мрежа поцинкована и заварена телена мрежа с ПВЦ покритие.

Заварена телена мрежа поцинкована

Заварена телена мрежа поцинкована е изработена от стоманени пръти, които са поцинковани. Поцинковането осигурява защита от корозия и удължава живота на мрежата.

Поцинкована заварена телена мрежа се предлага в различни размери и форми. Размерът на мрежата се определя от диаметъра на прътите и разстоянието между тях.

Заварената телена мрежа поцинкована се използва в различни приложения, включително:

 • Огради: Заварената телена мрежа поцинкована е един от най-популярните видове огради. Тя е здрава, издръжлива и устойчива на корозия.
 • Оградни врати: Заварената телена мрежа поцинкована може да се използва за изработване на оградни врати. Тя е здрава, издръжлива и устойчива на корозия.
 • Спортни съоръжения: Заварената телена мрежа поцинкована се използва за изграждане на спортни съоръжения, като например футболни игрища, баскетболни игрища и тенис кортове.
поцинкована заварена телена мрежа

Заварена телена мрежа с ПВЦ покритие

Заварена телена мрежа с ПВЦ покритие е изработена от стоманени пръти, които са покрити с ПВЦ. ПВЦ покритието осигурява защита от корозия и удължава живота на мрежата. Освен това, ПВЦ покритието придава на мрежата красив и стилен вид.

Заварената телена мрежа с ПВЦ покритие се предлага в различни размери и форми. Размерът на мрежата се определя от диаметъра на прътите и разстоянието между тях.

Заварената телена мрежа с ПВЦ покритие се използва в различни приложения, включително:

 • Огради: Заварената телена мрежа с ПВЦ покритие е един от най-популярните видове огради. Тя е здрава, издръжлива, устойчива на корозия и има красив и стилен вид.
 • Оградни врати: Заварената телена мрежа с ПВЦ покритие може да се използва за изработване на оградни врати. Тя е здрава, издръжлива, устойчива на корозия и има красив и стилен вид.
ПВЦ заварена телена мрежа