Телени огради

Рафекс-М е българска компания, специализирана в проектиране, доставка и монтаж на оборудване за складове и магазини, хладилни витрини, телени огради, оградни врати, бариери и спортни игрища. Компанията е основана през 2009 г. и оттогава непрекъснато се развива. Днес Рафекс-М е лидер на пазара в България и предлага широка гама от продукти и услуги.

През последните години компанията разшири своята продуктова гама, като добави нови продукти, включително хладилни витрини, огради, оградни врати, бариери и спортни игрища. Това разширение на продуктовата гама е в съответствие с стратегията на компанията да се превърне в един от водещите доставчици на оборудване за складове, магазини и други търговски обекти.

Оградите, които предлага Рафекс-М, са изработени от висококачествени материали и са проектирани да издържат на тежки натоварвания. Компанията предлага различни видове огради, включително тревни огради, панелни огради, телени мрежи, бодлива тел. Оградните врати са също така изработени от висококачествени материали и са проектирани да осигуряват сигурност и защита.

Бариерите, които предлага Рафекс-М, са подходящи за използване в различни приложения, включително обществени места, търговски обекти и производствени предприятия. Компанията предлага различни видове бариери, включително пътни бариери, боларди, паркинг бариери с рамо, убиец на гуми, фиксирани бариерни системи.

Спортните игрища, които предлага Рафекс-М, са изработени от висококачествени материали и са проектирани да издържат на тежки натоварвания. Компанията предлага различни видове спортни игрища, включително футболни игрища, баскетболни игрища, волейболни игрища и тенис кортове.

Огради

Оградни врати

Бариери

Оборудване за спортни игрища

Разширението на продуктовата гама на Рафекс-М е положителна стъпка за компанията. Това разширение ще позволи на компанията да достигне до нови клиенти и да укрепи своята позиция на пазара.

Ето някои от предимствата на продуктите и услугите на Рафекс-М:

  • Високо качество на материалите и изработката
  • Широк избор от продукти и услуги
  • Конкурентни цени
  • Отлично обслужване на клиентите
  • Опитен екип от специалисти

Рафекс-М е компания, която отговаря с еднаква сериозност и грижа на всякакъв вид запитвания и поръчки на лица и/или институции, които искат стоки и/или услуги от нея, независимо от мащаба на бизнеса.