Бариери

Рафекс-М предлага на своите клиенти и бариери: пътна бариера; боларди; паркинг бариери с рамо; капан за гуми; фиксирани бариерни системи.

Бариери от този тип отговарят на международните стандарти за качество със своя естетичен външен вид, устойчив на атмосферни влияния външен корпус от неръждаема стомана и мощен двигател. Благодарение на фотоклетките в бариерите, преминаването на автомобилите се засича и бариерното рамо не може да бъде спуснато, докато автомобилът не е преминал напълно. По този начин се предотвратяват различни инциденти. Работната скорост на бариерното рамо може да се регулира според нуждите на потребителя.

При желание бариерата може да се управлява с алтернативни аксесоари като дистанционно управление, ръчен бутон, четец на карти, както и да се използват различни дължини на рамената в зависимост от ширината на входа.

Рафекс-М е българска компания, специализирана в проектиране, доставка и монтаж на оборудване за складове и магазинихладилни витринителени оградиоградни вратибариери и спортни игрища.

Пътна бариера

пътна бариера

Боларди

боларди

Паркинг бариери с рамо

паркинг бариери с рамо

Капан за гуми

Tire Killer Systems

Фиксирани бариерни системи

фиксирани бариерни системи