Телена мрежа

Рафекс-М предлага следните видове телена мрежа:

  • поцинковани телени мрежи от поцинкована тел. Mоже да се произведе според параметрите на площта, която ще бъде оградена.

Дебелината на поцинкованата тел е 2мм-3мм, а отворът на мрежата е между 50х50мм-60х60мм-75х75мм.

  • ПВЦ телени мрежи от поцинкована тел с ПВЦ покритие с диапазон на ситото 60 × 60 mm, дебелина на телта 3-4,75 mm и произведена на различни височини според нуждите.

Оградна мрежа е широко използван продукт при определянето на граници на части и обществени сгради и имоти. Прилага се за открояване на отделни обекти, както и за защита на цветни и зелени площи. Телени мрежи осигуряват средна степен на сигурност на оградения обект, срещу проникване на хора и животни.

Не се препоръчва използването на оградна телена мрежа за обекти, при които има високи мерки за сигурност.

Рафекс-М е българска компания, специализирана в проектиране, доставка и монтаж на оборудване за складове и магазинихладилни витринителени оградиоградни вратибариери и спортни игрища.

ПВЦ телена оградна мрежа

ПВЦ телени мрежи

ПВЦ телени мрежи, които предлага Рафекс-М е вид поцинкована тел с ПВЦ покритие с диапазон на ситото 60 × 60 mm, дебелина на телта 3-4,75 mm и произведена на различни височини според нуждите.

Най-важната причина за избора на телени огради с ПВЦ покритие, които имат голяма площ на използване, е, че са устойчиви на корозия.

Проводниците с ПВЦ покритие са меки и зеленият цвят е често предпочитан на пазара. Въпреки това се произвежда и в различни цветове по желание.

Оградни мрежи могат да се изпълнят с PVC покритие, което осигурява допълнителна защита на поцинкованата тел и дава естетически завършек на цялостната визия на оградата.

поцинкована телена оградна мрежа

Поцинковани телени мрежи

Пoпоцинковани телени мрежи, които предлага Рафекс-М е вид поцинкована тел с диапазон на ситото 60 × 60 mm, дебелина на телта 3-4,75 mm и произведена на различни височини според нуждите.

Най-важната причина за избора на телени огради, които имат голяма площ на използване.