Врати от ковано желязо

Рафекс-М предлага и Врати от ковано желязо: входни врати от ковано желязо; крилни врати от ковано желязо; крилни врати от ковано желязо; сгъваеми врати от ковано желязо; релсови врати от ковано желязо.

Врати от ковано желязо са изработени от метални пръти, които са огънати и свързани помежду си чрез заваряване или ковачество. Кованото желязо е здрав и издръжлив материал, който може да се използва за създаване на декоративни и изящни врати.

Вратите от ковано желязо на Рафекс-М се предлагат в различни дизайни и размери. Дизайнът на вратата може да бъде индивидуализиран според нуждите и предпочитанията на клиента. Вратите от ковано желязо могат да бъдат боядисани или лакирани в различни цветове, за да се съчетаят с архитектурата на сградата или околния пейзаж.

Входна врата

Входни врати от ковано желязо

Входни врати от ковано желязо са вид врати, които се използват за достъп до сгради, домове и други обекти. Входните врати от ковано желязо обикновено са изработени от здрави материали, като стомана или алуминий.

Входни врати от ковано желязо на Рафекс-М се предлагат в различни дизайни и размери. Дизайнът на вратата може да бъде индивидуализиран според нуждите и предпочитанията на клиента. Входните врати от ковано желязо могат да бъдат боядисани или лакирани в различни цветове, за да се съчетаят с архитектурата на сградата или околния пейзаж.

Крилни врати от ковано желязо

Крилни врати от ковано желязо

Крилни врати от ковано желязо са вид врати, които се отварят чрез завъртане на двете крила. Крилните врати от ковано желязо са подходящи за използване в различни приложения, включително около домове, предприятия и търговски обекти.

Крилни врати от ковано желязо на Рафекс-М се предлагат в различни дизайни и размери. Дизайнът на вратата може да бъде индивидуализиран според нуждите и предпочитанията на клиента. Крилните врати от ковано желязо могат да бъдат боядисани или лакирани в различни цветове, за да се съчетаят с архитектурата на сградата или околния пейзаж.

Сгъваеми панелни оградни врати

Сгъваеми врати от ковано желязо

Сгъваеми врати от ковано желязо са вид врати, които се отварят чрез сгъване на панелите. Сгъваемите врати от ковано желязо са подходящи за използване в приложения, където е необходимо да се спести място при отваряне на вратите, например в малки дворове или градини.

Сгъваеми врати от ковано желязо на Рафекс-М се предлагат в различни дизайни и размери. Дизайнът на вратата може да бъде индивидуализиран според нуждите и предпочитанията на клиента. Сгъваемите врати от ковано желязо могат да бъдат боядисани или лакирани в различни цветове, за да се съчетаят с архитектурата на сградата или околния пейзаж.

Крилни врати от ковано желязо

Релсови врати от ковано желязо

Релсови врати от ковано желязо са вид врати, които се движат по релси. Релсовите врати от ковано желязо са подходящи за използване в приложения, където е необходимо да се осигури плавно и безшумно отваряне и затваряне на вратите, например в търговски обекти.

Релсови врати от ковано желязо на Рафекс-М се предлагат в различни дизайни и размери. Дизайнът на вратата може да бъде индивидуализиран според нуждите и предпочитанията на клиента. Релсовите врати от ковано желязо могат да бъдат боядисани или лакирани в различни цветове, за да се съчетаят с архитектурата на сградата или околния пейзаж.