Панелни оградни врати

Рафекс-М предлага следните видове панелни оградни врати: Сгъваеми панелни оградни врати; Сервизни врати; Релсови панелни оградни врати; Двукрилни панелни оградни врати; Портални врати; Пешеходна врата.

Панелни оградни врати изработени от панелителена мрежа, метални пръти или други материали. Панелни врати – здрави, издръжливи и подходящи за използване в различни приложения, включително около домове, предприятия и търговски обекти.

Панелните оградни врати на Рафекс-М се предлагат в различни размери и дизайни. Дизайнът на оградна врата може да бъде индивидуализиран според нуждите и предпочитанията на клиента. Панелни оградни врати могат да бъдат боядисани или лакирани в различни цветове, за да се съчетаят с архитектурата на сградата или околния пейзаж.

Сгъваеми панелни оградни врати

Сгъваеми панелни оградни врати

Сгъваеми панелни оградни врати са вид панелни оградни врати, които се отварят чрез сгъване на панелите. Сгъваеми врати са подходящи за използване в приложения, където е необходимо да се спести място при отваряне на вратите.

Сгъваеми панелни оградни врати на Рафекс-М се предлагат в различни размери и дизайни. Дизайнът на оградната врата може да бъде индивидуализиран според нуждите и предпочитанията на клиента. Сгъваеми врати могат да бъдат боядисани или лакирани в различни цветове, за да се съчетаят с архитектурата на сградата или околния пейзаж.

Сервизни врати

Сервизни врати

Сервизни врати – вид оградни врати, които се използват за достъп до определени зони, например до гараж, склад или обслужване. Сервизни врати обикновено са изработени от здрави материали.

Сервизните врати на Рафекс-М се предлагат в различни размери и дизайни. Дизайнът на оградната врата може да бъде индивидуализиран според нуждите и предпочитанията на клиента. Сервизните врати могат да бъдат боядисани или лакирани в различни цветове, за да се съчетаят с архитектурата на сградата или околния пейзаж.

Релсови панелни оградни врати

Релсови панелни оградни врати

Релсови панелни оградни врати са вид панелни оградни врати, които се движат по релси. Релсови врати – подходящи за използване в приложения, където е необходимо да се осигури плавно и безшумно отваряне и затваряне на вратите, например в търговски обекти.

Релсови панелни врати на Рафекс-М се предлагат в различни размери и дизайни. Дизайнът на оградната врата може да бъде индивидуализиран според нуждите и предпочитанията на клиента. Релсови врати могат да бъдат боядисани или лакирани в различни цветове, за да се съчетаят с архитектурата на сградата или околния пейзаж.

Двукрили панелни оградни врати

Двукрилни панелни оградни врати

Двукрилни панелни оградни врати са вид оградни врати, които се отварят чрез завъртане на двете крила. Двукрилни врати са подходящи за използване в приложения, където е необходимо да се осигури широк достъп, например в промишлени обекти.

Двукрилни врати на Рафекс-М се предлагат в различни размери и дизайни. Дизайнът на оградната врата може да бъде индивидуализиран според нуждите и предпочитанията на клиента. Двукрилни панелни врати могат да бъдат боядисани или лакирани в различни цветове, за да се съчетаят с архитектурата на сградата или околния пейзаж.